Bedragen onkostenvergoeding 2014

vr, 10/01/2014 - 13:39 -- Redactie

De bedragen voor 2014 zijn:

  • Kostenvergoeding onthaalouder per kinddag: 19,55 euro;
  • Onderverdeling kostenvergoeding:
    • basis: 17,53 euro;
    • component vorming: 0,34 euro;
    • component sluitingsdagen: 1,68 euro;

Reacties

Door Anne Couwberghs op

Met de opslag van 17 cent kan ik niet eens de stijging van de huisvuilkosten betalen. Als je weet dat ik evenveel verdien met halftijds te gaan poetsen, vraagt een redelijk mens zich af waarom ik het nog blijft doen. Ja, omdat ik graag kinderen zie, maar wie gaat er later zorgen voor mijn pensioen ???

Door Anita Engelen-R... op

Ben een gewezen OO.. Gestopt eind 2010..Nu zou je denken de vergoeding zal toch heel wat meer zijn NEEN !!!
amper 2 € Ik had 17.80...Ronduit schandalig..willen jullie de onthaalouders allemaal doen stoppen. Omdat ze niet meer uit de kosten komen..dus met andere woorden...Opdoeken de ganse boel en de vrouwen terug aan de haard..Waar zijjn jullie toch mee bezig..Ben oma nu..soms tegen wil en dank..Ik zie mijn kleinkinderen alle 6 heel graag..Maar genieten is er voor ons niet meer bij..Waarom omdat de bedragen voor de ouders ook zeer hoog liggen..Nog zoiets..Dus komen ze naar oma..Jullie komen geen euro tekort..Heb nog veel op mijn maag liggen..Maar daar ga ik over zwijgen.. Zal toch weer een andere minister zijn die daar over beslist...

Door Ingrid op

Voor een halve dag, krijg je dan 11.73 €, voor een derde dag 7.82 € en voor dag en nacht opvang 31.28 €. Maar als je bij de Landelijke kinderopvang bent, moet je daar telkens een bedrag aftrekken voor de verzekering : voor een hele dag 0.09 € , voor een halve en een derde dag 0.06 € en voor dag en nacht opvang 0.14 € . Waarom moeten alleen onthaalouders van de Landelijke kinderopvang deze verzekering betalen ?