De Tour de Flandre was een succes!

Een welgemeende dankjewel om samen met 400 collega-onthaalouders af te zakken naar onze Tour de Flandre 2018! Dankzij de laatste wittewoede-acties en het nieuwe sociaal akkoord kunnen meer onthaalouders kiezen voor een werknemersstatuut. Daarnaast krijgen onthaalouders-werknemers betere loon- en werkvoorwaarden. In ons pamflet zetten we ze hier voor jou nog even op een rij.

Wat kan jij nu doen?

Informeer collega onthaalouders in je regio en stuur dit bericht door.
Vraag dat je dienst intekent op de projectoproep want als organisator/werkgever kunnen ze jou de kans geven om te solliciteren.
Informeer bij je dienst naar de selectieprocedure en dien je kandidatuur in.
Word je geselecteerd, dan stap jij vanaf 1 april 2019 in het werknemersstatuut.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes?

Neem dan deel aan onze regionale belangengroep onthaalouders. 3 keer per jaar informeren we jou over de laatste ontwikkelingen. We wisselen ervaringen uit en laten jouw stem wegen op het politieke beleid. Of je nu in het sociaal (sui generis) statuut zit of in het werknemersstatuut, elke stem is van tel. Welkom! Schrijf je in voor de belangengroep.

Samen voor meer?!

Samen blijven we ijveren voor meer sociale bescherming. Samen brengen we de gezinsopvang terug naar de essentie. Samen pleiten we voor het optrekken van de onkostenvergoeding. Samen staan we sterker.